Mindig örömmel veszünk bármely jellegű visszajelzést a cégünkkel kapcsolatban, legyen az pozitív vagy akár negatív, mi azt tartjuk szem előtt, hogy mindenképp konstruktív legyen. Az egyik legfontosabb feladatunknak tartsuk, hogy egy olyan cégként gondoljanak ránk, ahol az Ügyfelek az elsők, a legfontosabbak. Az utóbbi hetekben két visszajelzést is kaptunk, amelyet elolvasva egy melengető érzés fogta el cégünk vezetőit, s dolgozóit egyaránt. Bertók Viktor, Kelet-Magyarország legeredményesebb lovasa a következőt mondta rólunk:
Ha azt kérdeznék tőlem, miért pont a Vadászi-Team Kft. mellett döntöttem, nem kérdeznének nehezet. Számtalan oka van, hogy a vagyonvédelmi területen felsorakozó cégek közül, mégis az Ő csapatukat választottam. Kezdeném azzal, hogy mindig gyorsan, szívesen reagáltak minden kérdésemre. A kommunikáció zökkenőmentes zajlott, könnyen tudtunk közös nevezőre jutni. A fesztiválunk és rendezvényeink szervezésekor a cég vezetőjét Vadászi Róbert urat bármelyik napszakban el tudtam érni, tudtunk kommunikálni az esetleges váratlan dolgokról. Amit ígért az történt! Biztonságban tudtam a rendezvényt és az ott lévő emberek is minden tekintetben biztonságban lehettek. Nagyon tetszettek a referenciáik is, de a közös munka folyamán rá kellett jönnöm: nem véletlenül választotta ennyi cég őket. Ezúton is szeretném ezt megköszönni a Vadászi-Team csapatának! Higgyék el, ha őrzés-védelem, akkor Vadászi-Team!
A másik kedvező visszajelzést Mucsi Gergely, a nyíregyházi Decathlon áruház-igazgatója adta. Az ő véleménye így szól:
Amikor az ember a saját és csapata biztonságát egy harmadik fél kezébe adja, határozott elvárásai vannak. Fontos volt számunkra, hogy dolgozóink és vásárlóink maximális biztonságban tölthessék mindennapjaikat áruházunkban. Fontos volt, hogy őreink megfelelő kiállással, szakmai felkészültséggel rendelkezzenek és vegyenek részt a "helyi életünkben". Fontos volt, hogy az őrző cég bármikor elérhető legyen, és tiszta kommunikációval tudjunk egymás felé fordulni. Örülök, hogy mindezt megkaptuk. Mi Vadászi Róbert csapatával megtaláltuk a számításainkat, hiszen a céljainkon kívül a sport is összeköt Minket.

Köszönjük ezen kedves gondolatokat, a jövőben is arra törekszünk, hogy minél több ilyen elégedett véleménnyel büszkélkedhessünk!