Rugdosott, ordítozott és baltával a kezében hadonászott egy 31 éves helyi férfi egy ruhaboltban Gyöngyösön. Később pedig egy nadrágot próbált ellopni. A boltosok már jól ismerték, gyakran megfordult a környéken. Sokszor rajtakapták a boltosok, amint lopni próbál, de olyan még nem volt, hogy baltával próbálta ezt meg. A dolgozók szerint a férfi részeg volt és drogozott is.

Elképesztő, hogy mik történhetnek meg ma már Magyarországon is. Ez a történet is bizonyítja, minden üzletnek be kell fektetnie a saját biztonságába. Sokszor mondják, hogy az emberélet megfizethetetlen. Amikor ilyen híreket hall az ember, rögtön elgondolkozik. Ki az, aki ezek hallatán is úgy látja, hogy a saját biztonságába befektetett összeg nem térül meg? Ez abszurd gondolkodás!


Ne felejtsük: a vagyonvédelmi cég megválasztása sem mindegy! Ebben a szakmában nagyon sok a befásult, munkáját pusztán pénzért végző vállalkozás. Tartsuk észben, hogy ehhez a szakmához hatalmas felelősségtudat kell, hisz emberek testi épségéért, vagy akár áruházak millióért felelünk.


Nektek mi a véleményetek a történtekről?